ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Η έκθεση Transport Show υποδέχεται κάθε δύο χρόνια τον επιχειρηματικό κόσμο των Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών της χώρας μας, καθώς και έναν αριθμό επισκεπτών από τις όμορες βαλκανικές χώρες.
Με βάση τα συγκεντρωτικά στοιχεία* της έκθεσης, οι επισκέπτες δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στις οδικές μεταφορές, εμπορευματικές και επιβατικές καθώς και στους τομείς των υπηρεσιών Logistics (3PL).

Transport Show 2018

Υψηλό ήταν επίσης το ποσοστό επισκεπτών που δήλωσαν «ελεύθερος επαγγελματίας» με το ενδιαφέρον τους να στρέφεται στα ελαφρά αυτοκίνητα, vans και pick ups, για την κάλυψη των δικών τους μεταφορικών αναγκών. Το δικό τους «παρών» έδωσαν και οι υπεύθυνοι κίνησης (fleet managers) στόλων φορτηγών εμπορικών επιχειρήσεων, αλυσίδων καταστημάτων και super markets, εταιρειών διανομών και Logistics.

Transport Show 2018

Καθολική, θα λέγαμε, ήταν η προσέλευση λεωφορειούχων, μετόχων υπεραστικών/ αστικών ΚΤΕΛ αλλά και ιδιοκτητών εκπαιδευτικών μονάδων. Αξιοσημείωτη, όσο και εντυπωσιακή ήταν επίσης η παρουσία στελεχών τουριστικών επιχειρήσεων και κυρίως ξενοδοχειακών μονάδων με το ενδιαφέρον τους να επικεντρώνεται στα τουριστικά λεωφορεία και στα minibus.

Transport Show 2018

*Σημειώνουμε, ότι η είσοδος στην έκθεση Transport Show είναι ελεύθερη για τους επαγγελματίες, αλλά με την καταγραφή των στοιχείων του επισκέπτη. Με βάση την επαγγελματική δραστηριότητα διαμορφώνεται το παραπάνω προφίλ των επισκεπτών.

Transport Show 2018