ΠΑΡΟΧΕΣ

Υψηλό Επίπεδο Ποιότητας Υπηρεσιών

Ήδη, από τη δεύτερη διοργάνωση, η έκθεση Transport Show αναβαθμίστηκε θεαματικά φτάνοντας τα ποιοτικά επίπεδα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εκθέσεων Επαγγελματικών Αυτοκινήτων. Χάρη στην πολύτιμη εμπειρία του διοργανωτή και των συνεργατών του σε συνδυασμό με μια γενναία αύξηση του budget διοργάνωσης και διαφήμισης της έκθεσης, η επόμενη 3η Transport Show υπόσχεται ακόμη πιο ποιοτικές παροχές προς τους εκθέτες και ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:

Το εκθεσιακό κέντρο MEC συνεργάζεται με την εταιρεία EXPOSYSTEM η οποία διαθέτει ένα πλουσιότατο κατάλογο εξοπλισμού περιπτέρων καθώς και τη δυνατότητα ιδιαίτερων κατασκευών επί των περιπτέρων κατά παραγγελία των εκθετών. Ομοίως, διατίθεται εξοπλισμός οπτικοακουστικών μέσων, ειδικών φωτιστικών, ντεκόρ κ.α. Η Exposystem παρέχει επίσης ηλεκτρολογικό υλικό και ηλεκτρολογικές εργασίες από έμπειρους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους.
Στη διάθεση των εκθετών - κατόπιν σχετικού αιτήματος - τίθενται επίσης μεταφορικά και ανυψωτικά μέσα με το χειριστή τους για τη μετακίνηση των βαρέων εκθεμάτων και των παλετών. Κατά τις ημέρες προετοιμασίας είναι δυνατή η είσοδος οχήματος του εκθέτη προς το περίπτερό του για εκφόρτωση και αναχώρηση.


ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ:

Στη διάθεση των εκθετών βρίσκεται μια μεγάλη σύγχρονη κλιματιζόμενη αίθουσα συνεδρίων με δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 200 άτομα και με πλήρη εξοπλισμό λειτουργίας (video, projectors, μικροφωνική εγκατάσταση κ.α.). Στις προηγούμενες εκθέσεις πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία ημερίδες και συνέδρια όπως το 1ο Συνέδριο Μεταφοράς στο οποίο προσήλθαν δεκάδες μεταφορείς απ’ όλη την Ελλάδα.

Transport Show 2018 - Αίθουσα συνεδρίων


TEST DRIVE ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, οι εκθέτες με επαγγελματικά αυτοκίνητα έχουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης test drive. Για το σκοπό αυτό, ο διοργανωτής παρέχει δωρεάν ξεχωριστό χώρο στάθμευσης των προς δοκιμή αυτοκινήτων με έξοδο προς τη Λ. Παλαιοπαναγιάς. Επιπλέον στον ίδιο χώρο, τοποθετείται (με χρέωση) τέντα για τις ανάγκες του εκθέτη όπως Γραμματεία διαχείρισης και παρακολούθησης των test drive, φιλοξενία ενδιαφερόμενων κ.α. Στις παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνονται και ενημερωτικά happenings.

Transport Show 2018 - Test Drive


ΠΡΟΒΟΛΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ:

Οι εκθέτες της Transport Show 2018 θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε στοχευμένα έντυπα όπως το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR και τα social media της εταιρείας Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ, στον κατάλογο της έκθεσης καθώς και σε άλλα μέσα ενημέρωσης που προσέρχονται στην έκθεση για φωτορεπορτάζ, συνεντεύξεις, αφιερώματα κ.α.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ (spots):

Μια ακόμη υπηρεσία που παρέχεται προς τους εκθέτες είναι η μετάδοση διαφημιστικών ή ενημερωτικών μηνυμάτων στη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης μέσω της μικροφωνικής εγκατάστασης που καλύπτει όλο τον εκθεσιακό χώρο.


ΒΡΑΔΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ:

Το απόγευμα της Πέμπτης, πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης, πραγματοποιούνται τα εγκαίνια με την παρουσία των επίσημων προσκεκλημένων, των αντιπροσώπων-εισαγωγέων Επαγγελματικών Αυτοκινήτων,
φυσικά των εκθετών και των προσκεκλημένων τους, δημοσιογράφων του ειδικού τύπου και των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, εκπροσώπων συναφών επαγγελματικών τάξεων, προέδρων Ομοσπονδιών κ.α.
Ζωντανή μουσική, πλούσιος μπουφές και ποτά συνοδεύουν τους προσκεκλημένους στις μεταξύ τους συζητήσεις, εποικοδομητικές και ωφέλιμες, που όχι σπάνια οδηγούν σε νέες συνέργειες και εμπορικές συνεργασίες.

Transport Show 2018 - Εγκαίνια


ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ:

Δύο ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα τύπου Golf με τους οδηγούς τους, περιμένουν στην είσοδο τους ηλικιωμένους επισκέπτες και τα άτομα με κινητικά προβλήματα για να τους μεταφέρουν στα περίπτερα που επιθυμούν ή για μια γενική ξενάγηση σε όλους τους χώρους της έκθεσης. Η ύπαρξη των συγκεκριμένων αυτοκινήτων εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως από τους επισκέπτες που τα είχαν ανάγκη κατά την προηγούμενη έκθεση (του 2016).


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Το δημιουργικό τμήμα του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή έντυπου διαφημιστικού υλικού για τους εκθέτες του TRANSPORT SHOW 2018 σε ειδικές προνομιακές τιμές. Συγκεκριμένα αναλαμβάνει τη δημιουργία μακέτας ή το σχεδιασμό ενός πλήρους εντύπου και την κατασκευή του. Πριν την εκτύπωση παραδίδονται δοκίμια προς έγκριση από τον πελάτη και γίνονται τυχόν διορθώσεις ή αλλαγές. Η έγκαιρη συνεργασία του εκθέτη με το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας Εκδόσεις Αγριμανάκη Α.Ε. θα βοηθήσει και στην έγκαιρη παραγωγή - παράδοση των εντύπων σας.


ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ:

Η συμμετοχή σας στην έκθεση Transport Show 2018 μπορεί να ενταχθεί σε ένα από τα επιδοτούμενα προγράμματα που απευθύνονται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τα οποία περιλαμβάνουν τη συγκεκριμένη δράση είτε μεμονωμένα είτε στο πλαίσιο και άλλων επιλέξιμων δράσεων. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στις Γραμματείες των Προγραμμάτων που έχουν ήδη προκηρυχθεί, όπως: Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές. Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Νεοφυής Επιχειρηματικότητα. Ενίσχυση νέων και υφιστάμενων Συνεργατικών Σχηματισμών ΜΜΕ για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές. Πληροφορίες για τα παραπάνω προγράμματα: www.espa.gr και www.antagonistikotita.gr.