Πληροφορίες για Εκθέτες

Το Προφίλ των Επισκεπτών

Η έκθεση TRANSPORT SHOW υποδέχεται κάθε δύο χρόνια τον επιχειρηματικό κόσμο των Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών της χώρας μας, τους αυτοκινητιστές και τους απασχολούμενους στις διανομές και στα City Logistics. Με βάση τα συγκεντρωτικά στοιχεία* της έκθεσης, οι επισκέπτες δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στις οδικές μεταφορές, εμπορευματικές και επιβατικές, καθώς και στους τομείς των υπηρεσιών Logistics (3PL). Υψηλό ήταν επίσης το ποσοστό επισκεπτών που δήλωσαν «ελεύθερος επαγγελματίας» με το ενδιαφέρον τους να στρέφεται στα ελαφρά αυτοκίνητα, vans και pick ups, για την κάλυψη των μεταφορικών τους αναγκών. Το δικό τους «παρών» έδωσαν και οι υπεύθυνοι κίνησης (fleet managers) στόλων φορτηγών εμπορικών επιχειρήσεων, αλυσίδων καταστημάτων και super markets, εταιρειών διανομών και Logistics. Καθολική, θα λέγαμε, ήταν η προσέλευση λεωφορειούχων, μετόχων υπεραστικών/ αστικών ΚΤΕΛ αλλά και ιδιοκτητών εκπαιδευτικών μονάδων. Αξιοσημείωτη, όσο και εντυπωσιακή ήταν επίσης η παρουσία στελεχών τουριστικών επιχειρήσεων και κυρίως ξενοδοχειακών μονάδων με το ενδιαφέρον τους να επικεντρώνεται στα τουριστικά λεωφορεία και στα minibus.

*Δηλωθέν επάγγελμα κατά την είσοδο

Προβολή Εκθετών

Εξαιρετικά λειτουργικός εκθεσιακός χώρος (όλα τα περίπτερα εκατέρωθεν του διαδρόμου). Διασφαλίζει την ισότιμη προβολή όλων των εκθετών.

Δημοσιότητα εκθετών και εκθεμάτων από τον ειδικό και οικονομικό Τύπο.

Ιδιαίτερης και ευρείας προβολής θα τύχουν προϊόντα και εκθέτριες εταιρείες από το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR και από τη μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοσελίδα www.troxoikaitir.gr

Δήλωση Ενδιαφέροντος Συμμετοχής

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε ως εκθέτες στην Έκθεση TRANSPORT SHOW 2023, επικοινωνήστε μαζί μας 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΡΙΜΑΝΑΚΗ ΑΕ 
Τηλ.: 210 3602326 
Υπεύθυνος προκράτησης - κράτησης περιπτέρων: 
Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος: adv@agrimanaki.com